PSP Yardım Gerekiyorsa TIKLAYIN.../Do you need Help CLICK HERE

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan PSP Yardım Gerekiyorsa TIKLAYIN...\/Do you need Help CLICK HERE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,258 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı PSP Yardım Gerekiyorsa TIKLAYIN...\/Do you need Help CLICK HERE
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
7,838
10,398
113
OYUNLARI OYNAMAK İÇİN ....

Eğer PSP versiyonunuz 6.20 CFW yada üzerinde ise, sayfalardaki FIXED yazan başlıklardaki ISO oyunları indirmenize gerek yoktur. FIXED yazan linkler sadece versiyonu 5.00 CFW versionlu PSP ler içindir. 6.20 CFW ve üzerindeki kırık versionlar UNTOUCHED yazan oyunları indirsinler.
Bu kopya oyunları oynamak için PSP nizde Özel Version yüklü olmalıdır. Orijinal SONY version yüklü bir psp ile bu kopya oyunları oynayamazsınız. Yani versionu kırık bir psp kullanmalısınız.Eğer 5.00 M33-6 yada 5.50 GEN-D3 kullanıyorsanız 6.20 yada daha yüksek version isteyen yeni oyunlarda o oyunun FIXED yazan linklerini kullanın. 6.20 veya üzerinde bir özel version kullanıyorsanız istediğiniz linklerden indirin her oyunu oynarsınız.

PSP niz orijinal Sony version ise önce aşağıdaki linkten "Custom Firmware" yani "Özel Version" yüklemelisiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.


- Özel versionunuz varsa oyuna ait sıkıştırılarak paketlenmiş partları indirin ve winrar ile açın. Bu işlem bazı dosyalarda 2 defa uygulanmıştır. Bu durumda çıkartma işlemini 2 defa yapmanız gerekir. Bu işlem sonunda uzantısı .ISO olan oyunun dosyasını göreceksiniz. O dosyayı tek başına PSP deki ana menudeki ISO klasörünün içine atın ve game sekmesinden oynayın.

ISO uzantılı dosyalar PCnizde winrar ayarlarda ISO tiki kaldırılmadıysa winrar iconu ile görünür. Yanlışlıkla bir ISO dosyasını winrar dosyası sanıp açarsanız içinden PSP_GAME adında bir klasör ve UMD_DATA adında bir dosya çıkar... Bu durumda siz ISO dosyasını bulmuşsun ama onu winrar sanıp tekrar açmışsınız demektir. O dosyayı açmayın.

Benden indirdiğiniz oyunların dosyaları bazı oyunlarda 2 defa sıkıştırılmıştır. Yani winrar ile indirdiğiniz paketleri açtığınızda içinden ya direk ISO çıkar yada oyunun tam ismini taşıyan ve içinde küçük boyutta birçok winrar dosyası daha olan bir klasör çıkar... O klasörün içindeki winrar dosyalarından ilkine sağ tıklayıp winrar ile açıp ISO yu bulacaksınız.

Dosyaların uzantılarını kontrol ederseniz hangi dosyanın ISO olduğunu anlarsınız.Dosyaların uzantısı görünmüyorsa "Bilinen dosya uzantılarını gizle" tiki pc de otomatik ayarlıdır onun için görünmüyordur.O zaman açma işleminden sonra çıkan dosyaya sağ tıklayıp "özellikler"ine girip bakarsanız orada dosyanın uzantısının ne olduğunu görürsünüz.

İndirme sırasında geçici hata mesajı yani "Temporarily Unavailable" mesajı alırsanız aynı serverda depolanmış 2 partı birden indirmeye çalışıyorsunuz demektir.Bu durumda free kullanıcıların diğer partın inmesini beklemesi gerekmektedir. İndirmekte olduğunuz part indiğinde diğer partta bu hata mesajını almazsınız.

usaupload.net den indirme yapacaksanız ve indiremiyorsanız antivirüs programınızda "reklam başlığı" engelleyicisi aktif durumdadır. Antivirüs ayarlardan bu blokajı kaldırmanız gerekir.

OYUNU ÇALIŞTIRAMIYORSANIZ...

1 -Oyunu benden indirmediniz.Çünkü bütün oyunlar çalışıyor...Eğer benden indirdiyseniz ve çalıştıramıyorsanız..

2 - PSP nizde özel version (CFW) yüklü değil yani PSP niz kırık değil.

3 - Oyunun .ISO uzantılı dosyasını tek başına PSP memory stick deki ISO klasörüne atmadınız.

4 - Recovery Ayarlarınızı kontrol edin... PSP açıkken "Select" tuşuna basın ve Aşağıdaki gibi ayarlayın...

Configuration >

UMD Mod (currently : Sony NP9660 -NO UMD-)

CPU Clock XMB : 222/111
CPU Clock GAME : 222/111

Speed up MS access (Currently : NEVER) (Bu ayar 5.00 M33-6 kullananlar içindir ve değiştirmediyseniz zaten öyledir) Bu ayar recovery modülünden ancak değiştirilebilir...

4 - Çalışmazsa : Bazı eklentileriniz buna sebep oluyor..Tüm pluginleri Recovery den disabe yapın. IRSHELL kullanıyorsanız kaldırın.

5 - Yine Çalışmazsa : Save data-Müzik-Resim gibi dosyalarınızın yedeğini alarak PSP Memory stick e PSP nin sol tarafındaki menulerde "System Settings" de "Format Memory Stick" yazan yerden format atın ve yine aynı yerden "Default Settings" i çalıştırarak fabrika ayarlarına dönün.

Yeniden recovery ayarlarını yapın... Ve tekrar deneyin..

Hala çalışmıyorsa versionunuz bu oyunu desteklemiyor yada kartınızdan kaynaklanan bir sorun var demektir.Yeni bir kart ile deneyin.

Oyunda CPU Clock GAME : 222/111 de kasma olursa aşağıdaki ayarları kullanın...

CPU Clock XMB : 333/166
CPU Clock GAME : 333/166


ENGLISH............


All games are working... :

if you have a problem... :


1 - you've downloaded (all parts) and right click on part 1 "Extract to folder, enter password,then all parts will be extracted and you will see the ISO or CSO file. Put this ISO or CSO file in to, main ISO folder which is on the PSP Memory Stick..

2 - If you're getting wrong password error,your file is missing or corrupted.When winRAR is extracting the part it will stop and tell you which rar file has been corrupted,delete corrupted part redownload the corrupted part!.because if the file is missing winrar wile give "wrong password" error.use download accelerators.

Check your Recovery settings :

Configuration :
UMD Mod (currently : Sony NP9660 -NO UMD-)
CPU Clock XMB : 222/111
CPU Clock GAME : 222/111
Speed up MS access (Currently : NEVER) (for 5.00 M33-6)

3 - If doesnt work : Make all Plugins are disable... And Maybe you'll need to uninstall IRSHELL from your memstick before starting a game.

4 - If still doesnt work :

Go to PSP "System Settings" and choose "Format Memory Stick" to format your memory stick. But before, don't forget to backup your save data, pictures or music files. Then go to "System Settings" again, and this time click on "Defaulf Settings" to restore your PSP to Factory Settings.

And Check all your recovery settings again...

Configuration :
UMD Mod (currently : Sony NP9660 -NO UMD-)
CPU Clock XMB : 222/111
CPU Clock GAME : 222/111
Speed up MS access (Currently : NEVER) (for 5.00 M33-6)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Üst