E3 2013- Microsoft

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan E3 2013- Microsoft başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,417 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı E3 2013- Microsoft
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ankboy

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0









Geçtiğimiz dakikalarda sona eren E3 sunumunda yeni bir Xbox 360 modelini duyuran Microsoft, bu model adına pek fazla bilgi vermemişti. Yeni Xbox 360, konferans sonrasında yeni bilgilerle karşımıza çıktı.

Belirtilenlere göre Xbox 360'ın yeni modeli, Kinect'ten ayrı olarak satılacak. 4GB'lık dahili hafızayla karşımıza çıkan yeni modelin tasarımının Xbox One'a yaklaştırıldığını görüyoruz. Bugünden itibaren satışa çıkan yeni modelin fiyatı adına ekstra bir şey söylenmiş değil. Bu bilgiye bakarsak, konsolu daha önceki satış fiyatından yani 199 dolardan görebiliriz. İşte konsolun tasarımı;

Konsolun adı "Xbox Mini" olarak geçecek.




Video

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.



Battlefield 4'ün XOne'a Özel DLC'sinden Bilgiler

Microsoft'un E3 konferansında Battlefield 4 için de özel bir DLC duyurulmuştu. Xbox One'a özel olarak gelecek olan Second Assault isimli DLC'nin detayları belli oldu.

Electronic Arts'ın yayınladığı basın bildirisinde gördüğümüz üzere Second Assault isimli bu DLC, Battlefield 3'ün oyuncu oylarıyla seçilen dört adet haritasını içerecek. Yani Battlefield 3'ün en beğenilen haritaları, Battlefield 4'te Frostbite 3 ile yeniden geliştirilmiş olacak.

Bu DLC, sadece Xbox One'da çıkacak



 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Yeni Nesil Halo Oyunu, 60 FPS ile Geliyor

Microsoft'un sahip olduğu en önemli serilerden Halo, firmanın E3 konferansında karşımıza çıktı. Yeni nesil Halo oyunu tam olarak duyurulmasa da, ilk videosu yayınlandı.

Oyunun yayınlanan videosuna baktığımızda Journey tarzı bir başlangıçla karşılaşıyoruz. Sonrasında ise karşımıza Master Chief çıkıyor. Resmi adı tam olarak belli olmayan Halo oyunu, 2014 yılında Xbox One'a özel olarak geliyor. Oyunun en önemli özelliği, 60 FPS sabit değer gösterecek olması.

[YT]?v=ZipoIbBDf-c[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
TitanFall'ın Çıkacağı Platformlar Onaylandı

Microsoft'un E3 konferansının son sürprizi olan TitanFall, sunumu sırasında "Xbox'lara özel" olarak lanse edilmişti. Fakat Electronic Arts ile Respawn Entertainment cephesinden resmi duyuru geldi.

Yapılan açıklamalara göre Call of Duty serisinin yaratıcılarının yeni oyunu TitanFall, daha önceki sızıntılarda gördüğümüz üzere PC, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya sunulacak. Resmi bildiride belirtilenlere göre TitanFall'ın Xbox 360 sürümü, başka bir yapımcı tarafından geliştiriliyor. Oyunu 2014 senesinin bahar aylarında göreceğiz.

[YT]?v=tv6lzSuTHhs[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
The Witcher 3: Wild Hunt, Xbox One'a Duyuruldu

Daha önce PC ve PS4 için duyurulan The Witcher 3: Wild Hunt, şaşırtıcı olmayan şekilde Xbox One için de duyuruldu.

Sunum beraberinde oynanış videosu yayınlanan The Witcher 3, gerek grafikleri gerekse de oynanış dinamikleriyle dikkat çekiyor. Üçlemenin son oyunu olması dolayısıyla üzerinde çok uğraşılan yapım, beklendiğine değecek gibi görünüyor.

[YT]?v=mSiSbidGArI[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Battlefield 4'ten Yeni Oynanış Videosu

Yeni nesil konsollarla beraber oyuncuların merakla beklediği oyunlar arasında yer alan Battlefield 4'ün yeni oynanış videosu Microsoft'un E3 sunumunda gösterildi.

DICE yetkilisi tarafından oyunun konsol üzerinde 60 FPS'de çalışacağına dair söz verildi ve DLC'lerin diğer platformlardan önce Xbox One'da olacağı duyuruldu. Yeni oynanış videosuna aşağıdan ulaşıp, yeni nesil Battlefield 4'e gözatabilirsiniz.

[YT]?v=FQZK3dgI74A[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Crimson Dragon, Xbox One'a Duyuruldu

Daha önce Xbox 360 için duyurulan Kinect tabanlı shooter oyunu Crimson Dragon, Xbox 360'ı es geçiyor. Crimson Dragon, Xbox One adına duyuruldu. Konferans sırasından alınan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[YT]?v=9_GDszac6X0[/YT]



 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0

Dead Rising 3, Xbox One'a Özel Duyuruldu

Capcom'un büyük ilgi gören zombi oyunu Dead Rising'in yeni macerası Dead Rising 3, Xbox One'a özel olarak duyuruldu. Oyun serinin önceki yapımlarından çok daha gerçekçi bir yapıya bürünmüş.

Dead Rising 3'te yepyeni bir karakteri yönetiyoruz. Ayrıca oyun kapalı mekanlardan çok açık alanda geçiyor gibi görünüyor. Grafiklerin oldukça iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Konsolun çıkışı ile birlikte Dead Rising 3 de raflardaki yerini alacak.

[YT]?v=Tn9QRIM4_Oo[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0

Quantum Break'ten Yeni Video


Xbox One tanıtımında en ilgi çeken oyunlardan bir tanesi kuşkusuz Quantum Break'ti. İlginç dinamikleriyle dikkat çeken oyunun yeni videosu yayınlandı.

Videodan da görebileceğiniz gibi oyunun konusu kuantum fiziği üzerine kurulmuş. Kesinlikle ilgi çekici bir yapsı olan oyun, Xbox One'a özel oyunlar arasında en iyilerinden olacak.

[YT]?v=Jsi0n0bhKKs[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Forza Motorsport 5'in Oyun İçi Videosu Karşınızda

Xbox One'ın duyuru konferansında ilk kez duyurulan Forza Motorsport 5, Microsoft'un E3 sunumunda karşımıza çıktı. Forza 5, Microsoft'un E3 sunumunun gözdelerinden birisi oldu.

Oyunun E3 sunumuna baktığımızda önce McLaren araçların tanıtıldığını görüyoruz. Ardından ise Forza Motorsport 5'in oyun içi sunumu başlıyor. Sabit 60 FPS değerleriyle birlikte Forza Motorsport 5'in oldukça etkileyici gözüktüğünü söyleyebiliriz. İşte oyunun sunumunun tamamı;

[YT]?v=yGpP6MWnw2I[/YT]
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Minecraft, Xbox One için Duyuruldu

Xbox Live Arcade'in en çok oynanan oyunları arasında yer alan ve bu konsolda büyük ilgi gören Minecraft, Xbox One için duyuruldu. Konsolun yeni özellikleriyle oyun daha eğlenceli olacak gibi görünüyor. Microsoft konferansında yayınlanan ilk videoya siz de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[YT]?v=IMW5EcvDlyk[/YT]
 
Üst